Впечатлен съм

Ами това е. Впечатлен съм. Наясно съм какви хора са социалистите (бившите комунисти) в България, но те проявяват забележителна изобретателност в оливането си с власт.

Министър-председателят ни Сергей Дмитриевич продължаваше да няма нито ден трудов стаж дори дълго след като е назначен за премиер. Просто момчето си караше мотора и липсваше във всеки важен момент. Проблем в държавата – Сергей го няма. Закъсали хора в снеговете – Сергей го няма.

Р. Овч., червен функционер от кариерата и подслушван, след шумен скандал с парното в София се „оттегли“ на длъжността „Шеф на бюджетната комисия“. След като се е справил добре, предполага се, с източването на Топлофикация, явно го бива и за още по-сериозни суми да си каже думата. Той впрочем и по сегашните проблеми с отоплението се изказва и дава акъл кое как да стане. Избирателите са добри души, те всичко прощават и забравят.

Предупрежденията от ЕС за корупция били „грешки в комуникацията“.

Румен Петков – Запалката, известен още като „Пикаещият във фонтани“ се срещал с оперативно-интересните „братя Галеви“, местни феодали на Дупница. Стана ясно, че Петков трябва да си ходи и… бе упълномощен с доверието на Станишев и Президента Първанов (агент Гоце, който пък от своя страна излъга, че нямал нищо общо с ДС) за 10 дни да състави план за оздравяване на МВР. Шок!

За награда за шумния скандал и излагането на България пред целия свят, Запалката бе натоварен с полит-просвета – да обикаля села и паланки и да агитира за успехите на БСП. И да взима разни партийни решения, да се изказва по пресконференции. Така му се пада – който се издъни на държавна позиция, попада на отговорен пост в Партията. Червените избиратели са свикнали.

Президентът Първанов (чийто рейтинг се покачва, когато мълчи) не намери нищо нередно в това, че е взел пари за кампанията си от пернишкия хубавец Людмил Стойков, разследван за измами с евро-фондове. Даже през ум не му мина да връща тези пари. Те, червените избиратели, имат дебели, затъпкани с комунизъм глави и от такива неща не се стряскат.

Спряха ни евро-парите за много проекти. Те не били чак толкова много. Голяма работа, имало и бюджетен излишък за харчене. Един вид: европейските пари не може така, незаконно, да се харчат, ама за българските няма проблем.

Оказа се, че нашите служби са пръснали 95 млн. лв. за подслушване, без да има нито един осъден престъпник от това. Това се казва коефициент на полезно действие. 0.

На Сергей новата Агенция се зае да се бори със сайтове и медии, които публикуват неудобна информация. Така се пребори, че съдържанието на един такъв сайт, за който преди не бях чувал, се разпространи на сума места и на Гоце му излезе кофти прякор.

Гръмна скандал с подслушване на депутати. После с подслушване на медии. Самият премиер, очевидно забавлявайки се с чувството си за хумор, дълго преди това сам направи намек, че му подслушват кабинета.

Уморен от градската суета, Станишев повися половин час в шеги и закачки, заклещен в незаконен лифт в Рила. Образ от доброто му настроение не можахме да видим, понеже по стар соц-обичай охраната изтрила насила записите от камерите на репортерите. Те и самите репортери биха изтрили, но вместо това ги оставили да се полюлеят на лифта 3 часа. Дали са ги и подслушвали през това време не се съобщава.

И така – нон-стоп, номер след номер.

Един от най-големите успехи на червените е, че успяха напълно да засенчат скандалите около ДПС. Вече никой не се пита откъде са дошли сараите на Доган, дали Етем Бедствието наистина има съдружник – трафикант на оръжие и т.н., а очаква със затаен дъх следващата изненада от Столетницата.

Аз не просто предполагам – аз съм сигурен, че фокусниците от БСП крият в ръкавите си още зайци. Или хипопотами. Или прасета. Предстои ни да разберем, защото народът е достатъчно търпелив и май ще се наложи да изгледаме цялата програма, каквото и да ни коства това.

Само аз ли намирам тази комедия на наш гръб за абсурдна?

Advertisements

4 responses to “Впечатлен съм

  1. Те са факири на мимикрията. Р.Петков не е пикаещия в щадраваните, а в храстите зад тях, според негови съграждани. Р.Овцата де отиде все се окъква, Гоце се спотайва и върти очи,от време на време пуска по някоя „умна приказка“,оная мишка Серго приказва врели-некипели.Всички дърдорят само празни приказки и си мислят че хората им вярват,ама и циганите станаха тарикати.Само част от дъртия им електорат им вярват и си мислят че сиренето ще стане 2лв. и ще се върне социализъмът. А Амет Доган и сие си плете кошницата на техен гръб.

  2. Повече от прекрасно. Лошото е, че бетонените комунистически глави са твърде много, на фона на броя гласували. Те дори и ощетени, оскърбени или игнорирани от своите водаче, винаги угоднически забравят лошото което им е направено от „своите хора“, защото са мижитурки, които имат дълбоко вроден култ към личността на водача. Освен това със своето овчедушие прощават всичко което ги е карало да потъв от срам – включително и участието им в тройната престъпна коалиция. Абе накратко те са раково образувание, което като медузата се репродуцира за съжаление без грам мозък – затова са и бетонени глави

  3. Pingback: БСП си знае едно и също « Радо / Rado

  4. Много добре си го написал Радо. Не знам дали и България ще има шанса да се оттърси от комунистическата смрад, която я залива ежедневно. Не знам дали най-после България ще се нареди до Полша, Чехия, Унгария, Словения, Хърватия. То е ясно, че силите ни стигат само до изравняване с централно-европейските държави по развитие. Мечтая си за деня, в които всички по изявени червени боклуци и семействата им (около 80-100 хиляди антибългари) ще бъдат натоварени на кораби, самолети, влакове, камиони, ще им бъде купен еднопосочен билет за която си искат точка в света и повече няма да ги виждаме. Даже не им искам парите и имуществото им – да го разпродадат на пазарни цени, да си вземат парите и да се махат оттук. Колкото и трудно да е, поради това, че поне половината ни икономика е в ръцете на червените изроди, пак по-добре ще устроим държавата си.

    У нас малцинствените групи се възпроизвеждат в повече от българската група и това все повече води до понижаване на стандартите във всичко. Вместо българите да повишаваме стандартите си, а по този начин и стандартите на малцинствата (ромите най-вече), при нас тече обратния процес – ромите налагат своите стандарти, манталитет, светоусещане и т.н.

    Все по-често и по телевизиите и по вестниците се пише за човекоподобни маймуни като Азис, Софи маринова, Слави трифонов, Тодор славков и Иван Славков, и т.н. Тези долнопробни, първосигнални дебили са мерило и еталон за подражание и по тях децата и младите хора се водят в поведението си в обществото. Това няма как да не доведе впоследствие до значителни изкривявания в общественото съзнание.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s