За мен/About me

LibertarianМоя милост на политическата карта

Бях си попълнил една относително позитивна страничка за мен – обществено отговорен човек, проевропеец и т.н. Започнах да получавам разни коментари: как така си пътувал толкова, кой ти плаща, ти си ченге, ти си пещерен антикомунист, ти си глобалист, ти си антиглобалист, ти си такъв, ти си онакъв…

Най-нормалното нещо е да се защитя и да кажа, че всички тия неща са пълни глупости, но на клеветата краката са дълги. Ако трябва да доказвам колко чист и честен човек съм, вместо да влагам свободното си време в работа за нещо полезно, няма смисъл да поддържам този блог. А и нямам претенции да съм безгрешен.

Затова ще направим друго. Мислете си каквото искате за мен. Дори представете си, че искам да ви манипулирам, да ви подведа. Четете статиите ми критично, проверявайте източниците ми, твърденията ми, предположенията ми. Разсъждавайте, образовайте се, подлагайте информацията на съмнение. Смятам, че живеем в голяма заблуда и невежество по отношение на корените на проблемите на съвременна България. Тази заблуда се поддържа, защото хората не задават достатъчно въпроси за значимите неща, не търсят отговори как се докарахме до такъв тежък провал на демокрацията. А отговорите не са чак толкова неявни и трудни за осъзнаване.

English
It’s very simple – I’m not happy with the way Bulgaria is managed. This humble site is my way to share ideas and express disagreement with the government.

Ако искате да се свържете с мен, оставете съобщение тук / To contact me, leave a message here:

Advertisements

7 responses to “За мен/About me

 1. Получих доста коментари и странни предложения във връзка с последната идея за партия. Извинете, ако съм оставил погрешни впечатления или са се примесили неща от стари инициативи.

  Този път идеята е готова, почти затворена за промени и не предлагам каквото и да е обсъждане по нея. Желанието на организаторите е услугата „политическо представителство“ да стартира колкото се може по-скоро. Съответно единствената отворена за участие форма в момента е членство в неформалния клуб, който набира членове и подготвя създаването на партията.

 2. Само да уточня, че поне моето „странно“ предложение, по начало не беше във връзка с тази идея за партия, а целеше нещо далеч по-непринудено, нещо като размяна на коментари по теми от общ интерес за начало. Разбирам, че сте избрали различен подход и дори да е непонятно за мен, как ще се впише в реалността като резултатност един такъв подход, Ви пожелавам успех в начинанието!

  Весели празници!

 3. Пожелавам добри и верни стъпки в начинанието. Надявам се да си попаднал на свестни съратници, а не съзаклятници.

 4. Християн Цуцев

  Здравейте, не можах да открия контакти за връзка с вас и затова пиша тук. Имам едно предложение за вас и вашия блог, пишете ми ако проявявате интерес.

 5. ако става дума за моите контакти – skype: kamkost; face: Камен Костов; е-мейл: kamkost@abv.bg

 6. Здрасти, дали поглеждаш тук?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s